De Valorfrit-aansluiting

Als ophaler* en/of recuperant** van Gebruikte FrituurVetten en -Oliën (GFVO) van professionele (frituren, hotels, restaurants, cafés, collectiviteiten) en/of huishoudelijke oorsprong (containerparken, ...), kan u op Valorfrit om uw activiteiten te promoten.

Wenst u een aangesloten Valorfrit-ophaler en/of recuperant te worden, vul dan het aanvraagdossier in bijlage in en stuur het naar Valorfrit. Een Valorfrit-medewerker zal u dan zo spoedig mogelijk contacteren.

Zodra uw aanvraagdossier goedgekeurd is, zal Valorfrit u een samenwerkingsovereenkomst voorstellen.

Als aangesloten Valorfrit-ophaler en/of recuperant, brengt u regelmatig informatie over m.b.t. de hoeveelheden gebruikte frituurvetten en -oliën (GFVO) die door u opgehaald en/of verwerkt worden (cfr. aangifteformulieren).

Klik hier om een geactualiseerd overzicht van de aangesloten Valorfrit-ophalers te raadplegen.

 

* Elke natuurlijke of rechtspersoon die Gebruikte Oliën en –Vetten (GFVO), van professionele en/of huishoudelijke oorsprong ophaalt of in zijn naam laat ophalen met als doel deze te verwerken.

** Elke natuurlijke of rechtspersoon die op de opgehaalde Gebruikte Oliën en –Vetten (GFVO) een voorbereidende fase in het recyclageproces uitvoert zoals smelten en zuiveren waardoor deze afvalstroom kan ingezet worden in een verder recyclage- of valorisatieproces.

Wie houdt nu niet van cookies